Doca Pakkens A.Ş. Kurumsal Koşu Takımı SPX Dağyenice Trail Koşusunda Koştu

DOCA PAKKENS A.Ş. Kurumsal koşu takımımız Doca Runner Team ile aynı zaman da ana sponsorlardan, forma sponsoru da olduğumuz SPX Dağyenice Trail koşusunda Genel Müdürümüz Mustafa Demiralay'ın da katılımıyla 75 çalışan arkadaşımız ile birlikte TAKIM olarak 6K ve 13K parkurlarında koştuk.




Hedefimiz, spora ve sporcuya destek tarafında sadece sponsor olarak değil tüm çalışanlarımızla birlikte sağlıklı bireylerin yetişmesi, tüm çalışanlarımız ile birlikte üretim sahalarında TAKIM olduğumuz gibi sosyal etkinliklerde de bir araya gelebilmek ve TAKIM olmak ve sosyal çevremize, tüm topluma bu anlamda örnek bir kuruluş olmaya devam etmek.




DOCA PAKKENS A.Ş. olarak biz dünyaca ünlü spor markalarına koşucu ürünleri ve teknik tekstiller üretiyoruz. Hedefimiz tüm bu sporcu ürünlerinde sporcuların performanslarını en üst seviyeye çıkarmak için üst düzey kaliteli ürünler üretmek.




Aynı zaman da bu üstün performanslı sporcu ürünlerini giyen sporcular ile de 
DOCA PAKKENS A.Ş. Takımı olarak omuz omuza da koşmak yine en büyük hedefimiz.




DOCA PAKKENS A.Ş. Takımı olarak önümüzde ki sene Cumhuriyetimizin 100.yılında bu sefer de 100 kişi ile koşarak Cumhuriyetimizin 100. yılını da coşkuyla kutlayacağız.

 

DOCA PAKKENS A.Ş.

Yorumlar

Popüler Yayınlar