Doca Runner 2023 Kapadokya Trail Maratonunda Koştu

Doca Pakkens, Doca Runner Koşu Takımı sporcularımız, Salomon Cappadocia Ultra Maratonu'nun anıtsal mücadelesine 63 kilometrelik olağanüstü bir mücadeleyi sarsılmaz bir kararlılıkla fethederken ne inanılmaz bir hafta sonuydu. 



Aramızdaki gerçek bir yıldıza, takımımızın koçu olarak inanılmaz bir özveri göstermekle kalmayıp aynı zamanda yarış sırasında kendi yaş kategorisinde hak ettiği ikinciliği elde eden Yalçın Balcı 'a en içten tebriklerimizi sunuyoruz. 



Ancak bu zafer sadece onun değil. Bu, tüm ekibimizin kolektif ruhunun, bağlılığının ve dayanıklılığının bir kanıtıdır. Her üye, her adım ve her tezahürat bu olağanüstü başarıya katkıda bulundu. 



Salomon Cappadocia Ultra bir yarıştan daha fazlasıydı; Bu bir macera, bir dayanıklılık testi ve ekibimizi birbirine bağlayan inanılmaz bağın bir kutlamasıydı. 



Bu olağanüstü sporcu grubuyla daha fazla gurur duyamazdık. Daha fazla macera, zorluk ve tabii ki zaferler için bizi izlemeye devam edin. Doca Koşu Takımı daha yeni başlıyor! 



Hakkı Şenkeser , Büşra Demir , Yalçın Balcı , Celil Akman , Selma Cetinkaya Turker , Caner Gür , Nergis Curtis , Yasin Kb

Doca Pakkens A.Ş.


Yorumlar

Popüler Yayınlar